Consultatiebureau Jayms

25 augustus 2009

Vorige week woensdag mochten we weer een bezoekje brengen aan het consultatiebureau met Jayms voor een controle. Gelukkig zijn de bezoekjes altijd heel kort, want het is er altijd bloedheet. Wel logisch voor alle blote baby's maar voor de papa's en mama's die wel kleding aanhebben een stuk minder.. :S
Hij weegt nu 10,3 kilo (echte Hollandse welvaart) en is 73 cm lang. Verder doet ie alles wat ie moet doen, hij kan omrollen en op handen en knieen steunen. Hij probeert ook al steeds te kruipen, maar schuift meer achteruit dan vooruit, maar dat is een babykwaal geloof ik.. ;)
Hij kan ook al redelijk goed zitten, alleen als ie het zat is dan laat ie zich achterover vallen en als ie iets wil pakken dat voor hem ligt, dan eindigt ie wel eens op z'n buik. Hij heeft ook al lekkere praatjes en nog steeds alleen 2 ondertandjes en weinig haar.
Hij is gek op mensen van het vrouwelijk geslacht en Quinten is z'n grote voorbeeld. Volgende bezoek bij het cb over 2 maanden, krijgt hij zijn inentingen voor de 4e keer dus dat zal wel weer brullen geblazen worden.. ;)

post signature

0 reacties:

Een reactie posten