Jayms is ziek

25 augustus 2009

Na 9 maanden en 3 weken is het zover, Jayms is voor het eerst in z'n leven ziek.
Hij heeft al eens eerder wat verhoging gehad, maar hoger dan 38 graden is zijn temperatuur nooit gekomen, maar sinds maandagochtend is het 40 graden. Hij lijkt er gelukkig niet heel veel last van te hebben, want hij eet en drinkt wel goed en hij zit ook telkens lief te spelen, hij slaapt alleen ietsjes meer en heeft van die zielige rode oogjes.
Vanmorgen heeft Bas voor de zekerheid toch maar even de dokter gebeld i.v.m. de Mexicaanse griep en we mochten langskomen. Ze heeft hem nagekeken en hij had idd ook een rood keeltje en zou dus technisch gezien de Mexicaanse griep kunnen hebben, maar omdat ie verder gezond is en er geen last van heeft, moeten we het maar even aankijken en zal ie naar alle waarschijnlijkheid weer snel opknappen. In principe zou hij nu ook een Tamiflu ® kuur moeten krijgen, omdat hij onder de 2 jaar is, maar dat raadde de dokter ons niet aan om het gebruik van medicijnen zoveel mogelijk te beperken zolang het niet nodig is.
Zelf denk ik ook niet dat dat het geval is, want we zijn niet op vakantie geweest en hij gaat niet naar school, creche o.i.d., maar je weet het maar nooit natuurlijk..


Ouchies Collection by NitwitCollections

post signature

1 reacties:

arina 30 augustus 2009 om 21:49  

Zie je wel, ben ik er ff niet, gaat mijn kleintje ziek worden...Hij ziet er echt zielig uit!!!!
XXX Oma Arina

Een reactie posten