Updates

2 oktober 2009

Even weer eens wat updates over de knullies..

Quinten
Quinten gaat sinds 1 september naar de peuterspeelzaal en hij vindt het helemaal geweldig. Elke dag heeft ie het wel over "schooltje" en hij begint er ook steeds meer over te vertellen. Eerst kreeg ik alleen maar te horen dat ie geklommen had als ik vroeg wat ie gedaan had op schooltje, maar nu vertelt ie al dat ze er crackers eten en laatst dat ie geverfd had. Ook had ie het over andere kinderen en weet ook hun namen. Erg grappig om te horen en ook om te zien, want soms zijn we wat vroeger en dan gluur ik even door het raam bij de deur en dan zie je ze allemaal heel netjes in de kring zitten, liedjes zingen. Hij leert ook wel veel nieuwe dingen op deze manier, zo zegt hij potverdikkie als ie laat vallen, doet zijn armen over elkaar als ie zijn zin niet krijgt en houdt hij zijn handen voor zijn gezicht als ie stout is geweest of zich schaamt.
Ook vertelde hij me van de week wat voor werk papa doet. Papa heeft namelijk driehoeken op zijn werk en daar maakt hij gaatjes in, aldus Quinten. Hoe hij daar nou weer bijkomt, God knows, maar ik moest er wel om lachen.
Zijn Cars-collectie is overigens ook weer flink aangevuld, hij heeft er nu al 21..
Hij is ook gek op liedjes zingen, vooral "Boom Boom Pow" van Black Eyed Peas vind ie helemaal geweldig en kan ie dan ook een beetje meezingen en meebewegen.

Jayms
Jayms kon zich al voortbewegen natuurlijk, alleen ging het toen nog niet zo snel. Maar nu heeft hij de kunst van het tijgeren zich helemaal meester gemaakt. Als een ware soldaat tijgert hij nu door het huis heen om te kijken wat iedereen zoal uitspookt. En alle lades en deurtjes blijven interessant en vooral papier scheuren is geweldig. Hij is een echte Rexel.

Lekker papier scheuren

Ook zijn eindelijk zijn 3 en 4e tandje door, het zijn de bovenste en de 5e staat ook op het punt van doorbreken.
Jayms vind liedjes ook erg leuk, als er ergens een lekker deuntje inzit dat gaat ie helemaal wiebelen en bewegen. En als je klap-eens-in-je-handjes zingt dan licht heel zijn gezichtje op en gaat ie enthousiast klappen, zo schattig..

post signature

0 reacties:

Een reactie posten