Weerterbergen

21 maart 2010

Er is alweer ruim een week voorbij sinds mijn laatste blogje dus hoog tijd voor een verse.
Afgelopen week zijn we een lekker midweekje weggeweest samen met Bas, Suzanne en Mitchell in een bungalow in Weert. Bas had Sanne verrast met een minivakantie in Weerterbergen, maar het was een 6-persoonshuisje en wij mochten ook mee! Helemaal super natuurlijk, even lekker ontspannen (voor zover de kids dat toelaten uiteraard.
We hebben dan ook niet veel gedaan behalve zwemmen en Wii-en.
De eerste keer dat we gingen zwemmen, waren we nog een beetje huiverig of Quinten het wel leuk zou vinden, omdat hij tijdens de laatste keer zwemmen niet erg gecharmeerd was nadat ie een plens water in zijn gezicht had gekregen, maar Quinten vond het zwemmen helemaal geweldig deze keer. Er was een kinderbadje met een glijbaan en dat was goed voor veel vermaak.
Ook in de zwemband in het grote bad vond hij het leuk gelukkig dus we hebben ook maar besloten dat we vaker gaan zwemmen.
Jayms vond het ook wel geslaagd denk ik, hij werd er helemaal ontspannen van en ging steeds lekker met z'n hoofdje op de zwemband liggen.
Verder hebben we heel veel ge-Wii-ed, Bas, Sanne en ik hebben zelfs in 4 dagen een heel spel uitgespeeld. Verder hebben we veel gegeten (inclusief een avond steengrill), op de één of andere manier eet je toch altijd meer en beter als je weg bent. Het is natuurlijk ook gezelliger om samen te ontbijten en je hebt er ook meer tijd voor dan thuis natuurlijk.
Quinten en Jayms vonden het ook helemaalleuk om elke ochtend wakker te worden en meteen Mitchell weer te zien, zodra Q wakker was, vroeg ie of Mitchell al wakker was.


Verder is mijn echtgenoot gisteren 29 jaar geworden. We hebben het niet echt gevierd, maar zoals als altijd is iedereen natuurlijk wel welkom dus er zijn een aantal mensen langs geweest. Zelf moest ik de hele dag werken dus kon hem niet echt verwennen, maar dat maak ik binnenkort wel weer goed. En hij heeft ook meteen aangegeven dat ie voor z'n 30e verjaardag wel een feestje wil, dus volgend jaar party!! :)

Quinten is overigens weer eens lekker aan het hoesten, heel fijn. Vooral 's nachts heeft ie er last van en op dit moment hoor ik Jaymsje ook al lekker tekeer gaan dus tijd om er een einde aan te breien.

Als afsluiter nog even een Quinten-all-time-favorite.. Het beginliedje van de film Cars, hij kan hem bijna helemaal meezingen.



post signature

0 reacties:

Een reactie posten