USA vakantie: dag 6

25 mei 2012

Dag 6: 21 mei Omdat er bij ons hotel in Las Vegas geen ontbijt zat (niet dat de ontbijtjes bij de andere hotels nou zo geweldig waren hoor, mis vd Valk wat dat betreft), moesten we zelf iets bedenken om te nuttigen 's ochtends. Dat is over het algemeen geen probleem, want op elke hoek van de straat en in de casino's, zitten allemaal eetgelegenheden dus we besloten om een beetje rond te lopen en wat te gaan zoeken. Op een gegeven moment kwamen we langs een Cinnabon en die broodjes stonden ook nog op mijn verlanglijstje van foods die ik graag wilde eten dus een paar "bites" meegenomen voor in onze kamer.

Uiteindelijk toch maar besloten om McDonalds te eten, omdat we daar internet hadden en ik graag een keer een McGriddle wilde eten. Maar dat vond ik niet echt voor herhaling vatbaar, want het was een soort van broodje, maar dan van rozijnenpannekoeken, niet echt mijn ding in combinatie met kaas, bacon en ei.. Na het ontbijt zijn we een beetje rond gaan lopen in de stad, maar met die hitte was dat bijna niet te doen. Het was echt te heet om snel te lopen, dus alles gaat in slowmotion. Gelukkig kan je overal wel naar binnen en hebben ze godzijdank lekker airco. Het lijkt ook allemaal best dichtbij, maar dat valt steeds tegen, het zijn best aardige stukken lopen. Uiteindelijk kwamen we bij de M&M store, maar we wilden eerst even lunchen dus we zij bij Denny's gaan zitten. Dat is meer een soort restaurantje dan fastfood, maar wel erg lekker. Ik had een Prime Rib Philly Melt, een broodje met kaas, reepjes steak, uien en champignons en Bas had Fish and Chips, frietjes en 2 stukken vis.
Daarna zijn we even snel de M&M store ingegaan, die 4 verdiepingen hoog was. Was wel erg leuk om te zien, ze hadden echt van alles met M&M's. Het was alleen erg duur anders had ik zeker wat meegenomen. We hebben wel 2 1ct muntjes gestanst met een plaatje van een M&M erop, voor de boys.
Na al dat geslenter buiten zijn we weer lekker terug naar onze kamer met airco gegaan en op tijd naar bed, want we wilden graag een keer in het restaurant beneden in ons hotel eten aangezien ze daar tussen 23.00 uur en 6.00 steak&eggs serveren voor maar $6,99. En ik hou van steak!! ;) Dus nightynight everyone...

1 reacties:

Blogger 30 november 2017 om 20:00  

BlueHost is the best website hosting provider for any hosting services you might require.

Een reactie posten