USA vakantie: dag 7

25 mei 2012

Dag 7: 22 mei We wilden graag steak&eggs eten 's nachts dus we waren alweer om 2 uur wakker dus het was tijd om ons naar het restaurant van ons hotel te begeven en eens even flink aan te vallen. We kregen eerst al een groot glas water met veel ijsblokjes, lekker als het zo warm is, al merk je daar in de casino's verder vrij weinig van. En vervolgens kregen we de kaart, maar we wisten natuurlijk al dat we de special wilden. Dus die hadden we besteld en binnen 10 minuten stond er een groot bord met een steak, een spiegelei en rösti voor ons neus. Ook kregen we er nog een mandje met toast bij. Het was echt heel lekker, ik hou van steak en al helemaal 's nachts. En daarbij was het ook nog eens supergoedkoop en daar houden we helemaal van. Op de foto had ik de steak al op, voordat ik bedacht dat ik er een foto van moest maken..

We hebben toch nog even geprobeerd om te slapen, wat ook lukte en na het douchen (was wel cool, in de badkamer zat een raampje dat uitkeek op de Bellagio wat je dus tijdens het douchen kon zien) zijn we naar de Las Vegas Premium Outlet gegaan. Allemaal merkwinkels, maar dan iets goedkoper.
Omdat we er net iets te vroeg waren, hebben we eerst maar even wat gegeten, een lekker broodje van Subway. Bas had uiteraard Chicken Teriyaki en ik natuurlijk een Steak&Cheese zoals we in Nederland ook altijd nemen, hihi.. Verder hebben we niet echt wat gekocht, want ik vond de meeste dingen toch nog wel vrij prijzig en dan koop ik liever voor dat geld 3 kledingstukken bij de H&M. Ik heb toch nog een leuk kettinkje met een snor (snorren zijn hip) gescoord en een setje oorbelletjes van muzieknoten en een hoesje voor mijn telefoon, ook met een snor erop. En Bas had 2 hemdjes gehaald. Verder hebben we dezze dag eigenlijk weinig boeiends gedaan, voornamelijk door de warmte en we waren Las Vegas eigenlijk wel een beetje zat. Ik vond het leuk om een keer gezien te hebben, maar ik ben geen echte gokker of stapper, dus aan 1 dagje had ik zeker genoeg gehad en dat vond Bas ook. Verder stinkt het er gigantisch, je ruikt steeds zo'n rioollucht (behalve bij Flamingo's, daar komt een zoete lucht uit de airco ofzo) en het is er druk en je wordt gek van die figuren die je kaartjes in handen proberen te drukken van callgirls. Weer op tijd naar bed vandaag voor weer een nachtelijk ontbijtje van biefstuk en eieren en op tijd weg naar onze volgende bestemming!

post signature

0 reacties:

Een reactie posten