USA vakantie: dag 9

25 mei 2012

Dag 9: 24 mei Met al die eettentjes tegenover je hotelkamer is het lastig om iets normaals te eten en het is vakantie dus dat deden we ook lekker niet. Ik had Lennart de avond ervoor al gesproken en die zei dat ze bij Jack in the Box ook lekkere ontbijtproducten hadden, dus dat was onze bestemming. Zo handig, want het zit schuin tegenover ons, dus we konden het gewoon lopen, ook een unicum hier in Amerika.

Voor ons beiden een breakfast platter besteld, met roerei, bacon, röstisticks en mini-pancakes. Weer erg lekker allemaal!
Daarna wilden we graag even onze spullen was, vooral mijn hemdjes waren allemaal vies en aangzien hier overal wasserettes zitten, leek ons dat wel een geslaagd plan. Zo gezegd, zo gedaan en een uurtje later waren onze favoriete kledingstukken weer gewassen, droog en schoon. En mensen doen ook gewoon hun dagelijkse was hier, wel grappig om te zien.
Daarna zijn we naar Santa Barbara gegaan. Ik wilde eigenlijk naar het strand hier verderop, maar Santa Barbara is ook een strand en het ging me voornamelijk om de zon. Santa Barbara is echt een leuk stadje, heel erg gezellig komt het over en het ziet er ook mooi uit. We hadden vlakbij de winkelstraat geparkeerd en zijn vanaf daar helemaal naar het strand en de pier gaan lopen. Best een stuk, maar hier was het goed te doen, omdat de temperatuur niet meer zo hoog was als in Vegas en de winkelstraat was gezellig.
Eenmaal bij de pier aangekomen, zijn we daar even op een bankje gaan zitten om te genieten van het uitzicht en zowaar hoorde ik zeehondgeluiden. En even later zagen we een zeehond rondzwemmen en zagen we ze verderop op een boei liggen (wel heel ver weg). Ook zagen we ineens een groepje dolfijnen bovenkomen en vlogen er 3 pelikanen over ons hoofd. Ik hoopte eigenlijk dat we ook nog een walvis zouden zien, maar helaas..
Daarna weer terug gelopen en onderweg naar huis nog even boodschapjes gedaan we weer lekker terug naar onze kamer om daar chill tv te kijken. Hier hebben we namelijk HBO op dde tv en daar komen allemaal leuke en nieuwe films op dus genoeg vermaak voor tijdens je verblijf. Ook weer op tijd slapen, want de dag erna van plan om weer wat malls te bezoeken.. Sweet dreams!!

post signature

0 reacties:

Een reactie posten